Ervaren in werken onder extreme omstandigheden

24/7 Industriële Service

Dit is één van de hoofdactiviteiten van Moonen onderhoud & renovatie. Het bedrijf is sinds jaar en dag vaste partner gebouwgebonden onderhoud van o.a. Heineken en Friesland Campina. Naast 24/7 service vergt het veel specifieke kwaliteiten om in een industriële omgeving goed te kunnen functioneren. Klantspecifieke procedures (o.a. HACCP de risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen), werken conform (milieu)vergunningen en vaak onder extreme omstandigheden (temperatuur, geluid, stof, vocht, etc..), maken dit tot een bijzondere activiteit.

Industriële opdrachtgevers hebben stuk voor stuk een uniek productieproces met specifieke eisen als het gaat om hygiëne, veiligheid, toegang, procedures, etc… Allemaal zaken waar je als toeleverancier op ingespeeld moet zijn. Onze klant moet blindelings kunnen vertrouwen op de betreffende Moonen medewerkers die de locatie van de klant kennen en 100% op de hoogte zijn van hetgeen er speelt en wat de spelregels zijn om onderhoud uit te kunnen voeren. We kennen de klant en hun productieproces en hebben onderhoud zo ingericht dat de productie gewoon door kan draaien. Ook de vaste partners waar we mee samenwerken voor bepaalde werkzaamheden worden vooraf goed geïnstrueerd.

De onderhoudsmeldingen zijn zeer divers, van schilderwerkzaamheden, het vervangen van een deurdranger t/m vernieuwen van complete vloervelden en industriële wanden en plafonds. Uiteraard werken we hierbij samen met verschillende vaste partners. Het gebruik van verfproducten, folies, etc… is 100% afgestemd op de omstandigheden en specifieke eisen van het productieproces van de klant. Hiervoor hebben we enkele jaren geleden al samen met TNO onderzoek gedaan naar de beste producten bruikbaar in het productieproces bij FrieslandCampina. Ieder productieproces vergt maatwerk leert de ervaring. Ook ontwikkeld Moonen samen met de klant vaak functionele kleurenschema’s die passen bij het proces. Kleuren voor o.a. deuren en vloeren, maar ook van kleding van medewerkers duiden op verschillende activiteiten in het industriële proces.

Zonder deze jarenlange ervaring en expertise zouden we geen vanzelfsprekend partner zijn voor industriële opdrachtgevers.

24/7 Industriële Service

‘State-of-the-art’ order-intake, digitale planning en werkwijze

‘State-of-the-art’ order-intake, digitale planning en werkwijze

Beloftes

100% digitaal Real-time (financiële) status info

100% digitaal Real-time (financiële) status info

Management rapportages afgestemd op het proces

Management rapportages afgestemd op het proces