05nov

Minimale belasting van cliënten bij onderhoud voor Cello

 
Cello is een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Bij onderhoud en werkzaamheden op haar locaties wil Cello haar cliënten vanzelfsprekend zo min mogelijk belasten. Momenteel is Moonen bezig met planmatig onderhoud van 20 gebouwen voor Cello in de wijk Wijngaert in Haaren. 

Eigen leven leiden
Cello ondersteunt mensen met een beperking in de regio 's-Hertogenbosch en Zaltbommel bij wonen, werken, vrije tijd en opleiding. De organisatie biedt ambulante begeleiding, behandeling, weekendopvang en thuiszorg. Vanuit de overtuiging dat mensen met een beperking net als anderen hun eigen leven moeten kunnen leiden.

Prettige interactie met cliënten
Als projectmanager huisvesting/facilitaire services bij Cello is Erik Mulder (links op de foto) verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van alle Cello locaties. “De Wijngaert in Haaren is één van de drie locaties waar onze cliënten op het eigen terrein wonen. Eerder heeft Moonen voor ons een groot project gedaan in Vught op de Groote Cingels, een instellingsterrein. Daar verliep de interactie met cliënten prettig en goed.

Kwalitatief is het werk ook prima verlopen en daardoor hebben we veel vertrouwen in de samenwerking met Moonen.
Op de Wijngaert wonen een grote diversiteit aan cliënten. Probleemsituaties komen zo nu en dan voor, maar samen met de leiding op locatie komen de mensen van Moonen er altijd wel uit. Een gezonde basis voor samenwerking. Wij doen er alles aan om onze cliënten zo min mogelijk te belasten, zeker tijdens onderhoud . De schilders van Moonen begrijpen dat.”

Een op een
“Moonen kwam bij eerdere aanbestedingstrajecten als beste aanbieder uit de bus. Op basis van ervaring met eerdere projecten hebben we vaste afspraken gemaakt met Moonen over prestaties en prijzen. Een op een werkt gewoon prettig. En we weten met wie onze cliënten in contact komen tijdens de uitvoering. Wel zo fijn. Voor bewaking van de kwaliteit van onderhoud zijn er driehoek-afspraken met Moonen, verfleverancier Sikkens en wij als Cello. Regelmatige controles bewaken de kwaliteit. Tot nu toe is dit een uitstekende basis gebleken voor de samenwerking.”