11dec

Afstemming prioriteit Arena ’s-Hertogenbosch

 
Een goed hoogwerkerplan en heldere communicatie zorgen voor een ‘vlekkeloos’ project in het centrum van ’s-Hertogenbosch. 

Planmatig onderhoud aan 66 appartementen boven winkelcentrum Arena in het centrum van ’s-Hertogenbosch vroeg om zorgvuldige planning en vooral goed overleg met de benedenburen, de winkeleigenaren. Minimale overlast voor het winkelend publiek was hierbij de inzet en de uitdaging.
De vak schilders van Moonen onderhoud & renovatie zijn medio september gestart met het buitenschilderwerk aan de binnen- en buitenring van de appartementen en de galerij. Voor de werkzaamheden zijn we in grote mate afhankelijk geweest van de inzet van hoogwerkers. Heldere communicatie met alle partijen is bij een dergelijk project de uitdaging. Naast overleg met de bewoners was er ook regelmatig overleg met de opdrachtgever (VB&T) en de onderliggende winkeleigenaren. Immers de hoogwerkers staan op de grond in het winkelgebied waarbij het de uitdaging was om overlast tot een minimum te beperken.

Het project dat medio september van start ging is nu (begin december 2017) tot volle tevredenheid van alle betrokken partijen afgerond..
Afstemming prioriteit Arena ’s-Hertogenbosch | Moonen

500

Er is een onbekende fout opgetreden.