Doorlooptijd verkorten & informatiestromen inzichtelijk maken

Digitaal

Wij hebben de laatste jaren enorm geïnvesteerd in slimme IT oplossingen en ‘Cloud’ applicaties. Relevante projectinformatie is hierdoor real-time online beschikbaar voor alle betrokkenen. Groot voordeel is dat de focus hierdoor nog sterker ligt op zorgvuldige communicatie naar eindgebruikers, het verbeteren van het realisatieproces en het coachen van de werkteams.

Ons IT systeem is geschreven in een vriendelijke taal die makkelijk communiceert met systemen van onze opdrachtgevers en partners. Interfaces combineren met cloudapplicaties is de toekomst.
 
Dit geeft ons de mogelijkheid om ons proces geheel af te stemmen op het proces van de opdrachtgever, zonder hier administratieve concessies in te doen. Met behulp van Value Stream Mapping en Brown Paper Analysis brengen we de processen accuraat in kaart. Dit zijn methodes die de doorlooptijd verkorten en informatiestromen inzichtelijk maken, met als doel om het proces efficiënter in te richten. Als we het proces hebben ontworpen is de ICT inrichting de laatste stap. 5 jaar geleden totaal ondenkbaar, vandaag de dag makkelijk en betaalbaar. Deze ontwikkeling maakt dat we toegevoegde waarde bieden en concurrerend kunnen blijven. Bewoners kunnen het proces ook digitaal volgen. 
digitale tools